For ungdom

Føler du at det kunne vært godt med en ekstra trygg voksenperson i livet ditt? Er du mellom 13 og 18 år? Da er du hjertelig velkommen hos Bli sett.

For øyeblikket er tilbudet bare aktivt for ungdom som bor i Oslo, men vi håper på å kunne utvide etterhvert.

Å være pårørende eller føle at du ikke blir sett nok av voksenpersonene i livet ditt er ganske vanlig i Norge. Det kan være fordi foreldrene dine er syke selv og ikke har nok kapasitet til å dekke dine behov, eller at et søsken har det vanskelig og du føler at du kommer litt i andre rekke. Kanskje foreldrene dine er mye borte eller dere rett og slett ikke kommer overens. Uansett kan det være godt å ha en voksenperson i livet ditt som er der for deg.

Skulle du ønske at du hadde en voksenperson som ble med på fotballtrening, en å spille gitar med, en som deler dine interesser, holdninger, ambisjoner og drømmer? Kanskje du bare trenger noen å lufte tankene dine med? Da er Bli sett stedet for deg. Hos Bli sett blir du matchet med en trygg voksenperson utenfor din egen familie. Dere møtes cirka to ganger i måneden og avtaler selv hva dere skal gjøre. Du vil bli fulgt opp av oss underveis for å være sikker på at du trives sammen med din voksenperson.

Bli sett er ikke et behandlingstilbud, men et forebyggende tiltak. Vår visjon er at alle ungdommer skal ha en trygg voksenperson i livet sitt. Du behøver ikke ha noen sykdom eller oppfylle noen kriterier for å delta i Bli sett. Alle som tror de kunne hatt godt av en trygg voksenperson er velkommen!

Er du nysgjerrig på dette tiltaket? Meld din interesse i skjemaet under så tar vi en prat med deg!