Støtt oss

Det er mange måter akkurat du kan hjelpe oss å hjelpe. Se nedover siden for å finne den måten å bidra på som passer deg best.

 

Meld deg som frivillig

  • Vi har alltid behov for flere frivillige som ønsker å være en trygg voksen for en ungdom. Se her for nærmere informasjon.

Støtt oss økonomisk

  • Ditt bidrag vil hjelpe oss med å utvikle tilbudet, spre informasjon til ungdom, verve frivillige og ikke minst følge opp flere ungdommer. Vårt hovedfokus er å nå ut til flest mulig ungdommer. Bli sett er en ideell organisasjon og tar ikke ut profitt. Alt overskudd vil bli brukt til å videreutvikle organisasjonen. Du kan vippse en donasjon til oss på vippsnummer 662323.

Meld deg inn i organisasjonen

  • Som medlem vil du kunne vise din støtte til arbeidet vårt. Du får også stemmerettigheter i organisasjonen. Jo flere medlemmer vi får, jo sterkere står vi i samfunnet. Medlemskontingenten er på kr 200 i året.

Bidra med din kunnskap

  • Dersom du har kunnskap du ønsker å bidra med eller kan hjelpe oss med en tjeneste tar vi gjerne imot en epost fra deg med nærmere informasjon. Alt fra illustrasjoner, bilder og oppsett av hjemmeside til faglig påfyll og foredrag blir satt stor pris på. Du kan kontakte daglig leder på epost terese.skotnes@blisett.no